Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart silhouet

Een superleuk geboortekaart silhouet om de komst van een broertje aan te kondigen! Zwanger van de tweede en naarstig op zoek naar een lief geboortekaartje? Kan het schattiger dan dit? Zo lief en ontroerend om de grote broer ook in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Met deze strakke geboortekaart heb je een prachtige manier gevonden om de geboorte van jullie manneke aan te kondigen. Origineel en in het oog springend. Een mooie geboortekaart in een vrolijke kleur zonder dat het zoet of ‘over the top’ hoeft te zijn. In een vrolijke kleur met volop ruimte om de blijde boodschap af te drukken. Yes! Ik krijg een broertje (of zusje?) en ik sta ook op die mooie geboortekaart silhouet! Komen jullie allemaal snel kijken?

Kaart ID: 95

impressies

klantenreacties

geboortekaart silhouet jules

We hebben vandaag de kaartjes ontvangen, ze zijn heel mooi! Hebben al veel complimenten gekregen! We betalen de factuur deze week nog!

Hannelore 14/04/2016

geboortekaart silhouet met de naam levien en zijn broertje. Grote broer kondigt de geboorte van zijn kleine broertje aan.

Wat ik ook nog niet gedaan heb is je bedanken voor het ontzettende lieve, leuke pakketje dat je ons al hebt gestuurd, met de doopsuikerstickers, super mooie geboortekaartjes en fantastisch rompertje! Je maakt er wel echt een feestje van, heel erg leuk en super attent, dankjewel hoor!

vera 08/01/2016

geboortekaart silhouet met de naam jurre. Silhouet van een peuter of kleuter en zijn kleine broertje.

Met het mooie geboortekaartje van mevrouw Moos konden we de geboorte van onze kleine jongen Jurre, aankondigen. Niet alleen Jurre, maar ook het geboortekaartje kon rekenen op veel complimentjes.Dankjewel Mevrouw Moos

Ive en Ingrid 11/08/2015

geboortekaart silhouet met de naam bastiaan. Grote broer is blij met de geboorte van zijn kleine broertje.

De geboortekaartjes zijn nét afgeleverd en zien er volgens mijn man super uit! (Ben zelf niet thuis...)Super gegaan dus! Dank voor de snelle service!

Marije 11/08/2015

geboortekaart silhouet met de naam amber. Grote broer kondigt de geboorte van zijn zusje aan. Twee lieve silhouetten een peuter en een baby

De geboortekaartjes zijn al geleverd. Ze zijn erg mooi geworden! Ook het pakketje met de enveloppen en adreswikkels, en doopsuikers was een feestje om uit te pakken. Wat een geweldige service! We zullen de factuur deze week betalen. Nogmaals bedankt voor alles!

Renate, Robert & Amber 11/08/2015