uitnodiging trouwkaart

per stuk
(met veel extras)

Een uitnodiging trouwkaart moet natuurlijk wel een beetje uitstralen waar jullie van houden. Hou je van een beetje klassiek en romantisch? Dan is deze trouwkaart misschien wel iets voor jullie. Verkijk je niet op de kleur want die kun je nog veranderen als je wilt. Het gaat om de romantische, haast een beetje barokke stijl die deze uitnodiging trouwkaart heeft. Lieflijk en heel erg toepasselijk voor bruidsparen die kiezen voor een beetje romantiek op hun trouwdag.

Deze uitnodiging trouwkaart zegt het niet met heel veel woorden maar wat is er meer te vertellen? “Wij houden van elkaar, dus gaan we trouwen” is ongeveer de boodschap van deze trouwkaart. Jullie namen pontificaal afgedrukt met op de achtergrond een barokachtig decor. Heel toepasselijk om het grote nieuws wereldkundig te maken. Simpel maar toch met een verfijnd design. Kleuren die goed op elkaar afgestemd zijn. Een ding is zeker, met deze uitnodiging trouwkaart maak je iedereen nieuwsgierig.

Een uitnodiging trouwkaart hoeft niet per se met allerlei versieringen en decoraties gemaakt te worden. Deze trouwkaart is vooral eenvoudig. Groot voordeel van de trouwkaarten van mevr. Moos is dat je het kant en klare ontwerp snel in huis kunt hebben. Kies voor deze uitnodiging trouwkaart een mooie papiersoort uit waardoor het ontwerp goed uit de verf komt. Precies zoals jullie het voor je zien. Jullie zijn ten slotte zelf de regisseurs van jullie grote dag. Deze dag begint met het versturen van een mooie uitnodiging trouwkaart. De voorpret kan beginnen!

Wissen
Artikelnummer: 1011 Categorie: