trouwkaarten met naam

per stuk
(met veel extras)

Mooie trouwkaarten met naam vind je bij mevr. Moos. Lekker duidelijk vooral! Houd je niet zo van romantisch en ingewikkeld, dan zijn deze trouwkaarten precies wat je zoekt. Helder, kort en duidelijk. De boodschap is niet mis te verstaan: wij gaan trouwen! Deze trouwkaarten met naam zijn een voorbeeld om je een idee te geven maar je kunt de kleuren en de tekst natuurlijk nog aanpassen.

Alle informatie staat op deze trouwkaarten met naam. Niks meer, niks minder. Simpel maar toch in een vrolijke stijl die aangeeft dat jullie graag iedereen die je lief is voor deze bijzondere dag wilt uitnodigen. Op de andere kant van de trouwkaarten met naam zet je datgene wat je wereldkundig wilt maken. Mevr. Moos heeft een tekstvoorbeeld bijgevoegd, maar je bent natuurlijk vrij om jullie huwelijk bijzonder aan te kondigen! In je eigen woorden. Groots, eigenzinnig of gewoon eenvoudig.

De kleurstelling van jullie trouwkaarten met naam kun je zelf nog wat veranderen. Misschien kies je voor kleuren die jullie dag gaan omlijsten. Waarom alles in het wit? Is toch allang geen mode meer? Zo’n speciale dag mag lekker gekleurd en vrolijk zijn, net zoals deze trouwkaarten met naam. Het is jullie trouwdag en er zijn geen regels hoe je deze bijzondere dag moet kleuren. Laat je fantasie de vrije loop en laat je inspireren door mevr. Moos. Zij maakte deze mooie trouwkaarten met naam speciaal voor bruidsparen die zin hebben in anders en origineel.

Wissen
Artikelnummer: 1009 Categorie: