trouwkaarten met foto

per stuk
(met veel extras)

Zoek je trouwkaarten met foto? Mevr. Moos heeft prachtige trouwkaarten waar de liefde vanaf spettert. Deze kaarten zijn origineel, aandoenlijk en berelief! Helemaal anders dan je gewend bent en supergeschikt om je gasten voor je bruiloft op een leuke manier uit te nodigen.

Jullie namen lekker groot op de trouwkaarten met foto, afgedrukt met kleuren die je zelf uitkiest. Met deze kaart laat je aan iedereen weten dat jullie stapel op elkaar zijn en dit graag officieel maken. Klinkt allemaal serieus maar echt, het wordt een prachtige dag. Aan de trouwkaarten met foto zal het in elk geval niet liggen, die zijn prachtig!

De tekst van de trouwkaarten met foto moet je natuurlijk wel even zelf samenstellen. Dit is jullie verhaal, jullie dag en jullie zélf kunnen dit het beste verwoorden. ’t Hoeft allemaal niet zo formeel, zeker niet met de prachtige trouwkaarten van mevr. Moos. Beetje speels mag best en dat geldt ook voor de tekst. Zo’n speciale kaart vraagt nu eenmaal om een luchtig verhaal waarbij je familie en vrienden van harte uitnodigt voor je trouwdag.

De trouwkaarten met foto moet je nog wel laten drukken of zelf afdrukken. Het papier is voorzien van een matte lamineerlaag, zo ziet het er wel heel mooi uit. En dan kan de voorpret en het organiseren beginnen. Iedereen die deze mooie kaart thuis krijgt, is in ieder geval alvast deelgenoot van jullie plannen. Geniet van deze spannende tijd en verras je vrienden en familie met deze liefdevolle trouwkaarten met foto.

Wissen
Artikelnummer: 1001 Categorie: