Home/Originele geboortekaartjes

persoonlijk geboortekaartje

Mevr. Moos maakt héél bijzondere geboortekaartjes. Er is heel veel keus om een persoonlijk geboortekaartje voor de allermooiste baby te vinden! De vaste collectie heeft prachtige ontwerpen en de één is nog specialer dan de ander. Maar misschien zit jullie kaartje er net niet bij. Maak aan mevr. Moos duidelijk hoe jullie persoonlijk babykaartje eruit moet komen te zien en ze maakt het voor je! Misschien is dit geboortekaartje met eendje al een goed uitgangspunt? Of heb je iets spectaculairders in gedachten voor de aankondiging van jullie kleintje? Dat kan informeer naar de mogelijkheden en stuur een mail naar info@mevrouwmoos.com en zij maakt het mooiste, persoonlijk geboortekaartje dat er bestaat! Kijk ook bij de aanpassingen om te zien wat er mogelijk is.

Kaart ID: 149

impressies

klantenreacties

geboortekaartjes eend marius

Hartelijk dank voor de mooie geboortekaartjes en de vlotte service! Ook de extraatjes vonden we leuk, we hebben zelfs een paar doopsuikers gemaakt :)Inmiddels hebben we ook al een heel aantal enthousiaste reacties gehad op het geboortekaartje. We zijn er echt blij mee! Mocht het in de toekomst aan de orde zijn: we zullen je zeker van harte aanbevelen.

Lidewij en Justine 20/10/2015

persoonlijk geboortekaartje met de naam bob. Dit geboortekaartje voor een jongen heeft op de voorzijde een stoer eendje

Bedankt voor je mooie originele geboortekaartjes en je geweldige service! We zijn er erg blij mee! Het geld is inmiddels overgemaakt.Nogmaals bedankt en we zullen je bij onze vrienden aanraden!

Thom en Christianne 11/08/2015

persoonlijk geboortekaartje met de naam mees. Hip geboortekaartje met een eendje.

De geboortekaartjes zijn super geworden en helemaal naar wens!!We hebben inmiddels ook veel complimentjes gekregen dus dat is ook erg leuk.Ik ben sowieso erg tevreden naar de 'samenwerking' en de service die jij hebt afgegeven echt helemaal super!Ik zal natuurlijk ook meteen de fb pagina liken ☺️ Ik zal ook de rekening overmaken, had ik nog niet gedaan excuses daarvoor...Nogmaals dank voor de goede service en het mooie resultaat, de persoonlijke benadering en wellicht tot een volgende 😉

Hanneke en Danny 11/08/2015

originele geboortekaartjes

Wij hebben voor onze zoon joris het originele geboortekaartje 'eendje' besteld, maar dan aangepast op onze wensen. Na twee correctieronden hadden we precies het geboortekaartje zoals wij dat wilden. De door ons opgegeven aanpassingen zijn goed en snel verwerkt, alle complimenten daarvoor. De reactie op onze mails kwam altijd direct de volgende dag, het drukwerk voor de voorbereidingen (enveloppen en adresstickers) was een feest om te ontvangen (ervaar zelf waarom!). Kortom: Mevrouw Moos heeft duidelijk veel plezier in haar werk en heeft ons laten meegenieten van haar passie. Onze zoon heeft en prachtig geboortekaartje voor de rest van haar leven.

Karin 11/08/2015