luxe trouwkaarten

per stuk
(met veel extras)

Voor luxe trouwkaarten kun je ook bij mevr. Moos terecht. Zo is dit ontwerp niet alleen luxe maar ook voorzien van een lief thema. Een thema waarmee je aan de slag kunt! Lekker romantisch weg zwijmelen bij dit lieve vogeltje. Luxe trouwkaarten waarbij je zelf nog alle vrijheid hebt kleine aanpassingen te doen en de trouwkaart zo te maken zodat deze past bij jullie ideeën over je trouwdag.

Jullie zijn toe aan het bestellen van luxe trouwkaarten en de datum staat nu eindelijk vast? Heel de wereld mag weten dat jullie voortaan samen door het leven willen gaan. Dus dan pak je groots uit. Het begint met het uitzoeken van mooie, luxe trouwkaarten. Beetje romantisch is oké, maar het hoeft ook niet te uitbundig. Dit ontwerp is ingetogen maar geeft wel precies weer hoe jullie je voelen: verliefd! Komt goed uit, want jullie mogen iedereen met deze luxe trouwkaarten uitnodigen voor dit grootse moment in jullie leven.

Flink wat voorpret met het uitzoeken van luxe trouwkaarten, dat wel natuurlijk! Beetje verrassend mag een trouwkaart best zijn maar ook passend bij jullie en jullie gevoel over de grote dag. De kleuren van het ontwerp zijn roze en grijs maar andere kleurcombinaties kun je uitproberen. Dat geldt ook voor de tekst. Jullie gevoelens kunnen jullie het beste zelf onder woorden brengen. Luxe trouwkaarten kies je hier, maar hoeveel jullie van elkaar houden moet je toch echt zelf vertellen. Zorgt mevr. Moos ervoor dat het ‘plaatje’ erbij perfect wordt.

Wissen
Artikelnummer: 1016 Categorie: