Home/Kraft en karton trouwkaarten

kraftpapier uitnodiging

De slingers zijn al opgehangen voor deze kraftpapier uitnodiging! Vrolijke vlaggetjes en slingers die al jullie gasten vertellen dat het één groot feest wordt op jullie trouwdag! Reden dus om vooral ook deze bijzondere dag deelgenoot te zijn van alle feestelijkheden. Door de basic vormgeving en het kraftpapier wordt deze trouwkaart wel héél erg origineel. Lieve, zachte kleurtjes die geen afbreuk doen aan de eenvoudige, maar toch krachtige uitstraling van jullie trouwkaarten. Leuk ook door het aparte kartonnen kaartje waarop je alle belangrijke ‘weetjes’ voor je gasten netjes en overzichtelijk kunt opnoemen. De kaart heeft afgeronde hoeken en heeft een lekker informeel karakter. Zeker weten dat iedereen heel nieuwsgierig wordt na het lezen van deze vrolijke kraftpapier uitnodiging!

Kaart ID: 2002
default image

Excuses voor mijn late reactie. We worden erg in beslag genomen door de laatste huwelijksvoorbereidingen.
De kaartjes zijn zeker afgeleverd zoals wij het graag wilden. Ik was op zoek naar een kaart die niet was zoals andere kaarten en dat is gelukt! Heel origineel. We zijn erg blij met het eindresultaat en de reacties erop waren ook positief.
Als de bruiloft en huwelijksreis achter de rug is zal ik eens naar FB kijken. Ik moet bekennen dat ik nogal een slapende FB gebruiker ben.
Over het bestelproces hebben we geen negatieve feedback. We waren erg blij dat je op jouw vakantie nog de laatste dingetjes voor onze kaart wilde doen, zodat alles mooi op tijd verzonden kon worden! Dank je wel daarvoor!

yvon 20/01/2017

uitnodiging huwelijk

Ik vind het bijna jammer dat mijn bruiloft maar eenmalig is ;-)! Onze kraft-trouwkaartjes zijn ontzettend leuk geworden! Mevrouw Moos heeft erg goed geluisterd naar onze wensen en er vervolgens nog iets mooiers van gemaakt dan we hadden verwacht! De samenwerking verliep soepel. Mevrouw Moos reageerde snel en had erg leuke ideeën. Ik raad iedereen met trouwplannen aan een trouwkaartje bij Mevrouw Moos te laten ontwerpen!

roelien 10/08/2016