Home/Originele geboortekaartjes

kleurrijk geboortekaartje

Dit kleurrijk geboortekaartje vindt haar inspiratie in de bekendste kubus, de Rubiks kubus. Het driedimensionale spel dat massaal gespeeld werd in de begin jaren 80. Bijna elk huishouden in Nederland had zo'n onding. Op elke zijkant een andere kleur en maar draaien om de blokjes op de juiste positie te krijgen. Zoveel kleurige blokjes in niet te definiëren patronen maakt van elk kaartje een bijzonder kleurrijk geboortekaartje. Hippe kleuren met een speels effect. Anderen kleurtjes in gedachten voor dit geboortekaartje? Geef het meteen door en het komt voor de bakker! Precies zoals jullie het willen. Een prachtige aankondiging van het grootste geluk in jullie leven: jullie baby! Het geboortekaartje is mooi strak vorm gegeven met een krachtig lettertype. Met dit babykaartje vertel je iedereen hoe blij je met jullie spruit bent!

Kaart ID: 87

impressies

klantenreacties

kleurrijk geboortekaartje harm

We zijn heel tevreden over de goede en snelle service van mevrouw Moos en natuurlijk het prachtige geboortekaartje voor onze zoon. Alles tip top! Goede en snelle service, tot in de puntjes afgewerkt, zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!De bijgeleverde adresstickers maken het helemaal af! Al met al een echte aanrader.

Karen 17/08/2016

geboortekaart vierkantjes abel

Nou we zijn er uit hoor! We vinden die met de lichtere achtergrond helemaal super en zomers - dus die wordt het. En ook met de voorkant zijn we nu helemaal tevreden, dus het pakket (zonder de kaartjes) kan onze kant op komen. Stuur je daar de factuur bij voor 60 stuks zoals je gemaild had? Ben ook deze keer weer heel tevreden over de samenwerking, dus ik zal je werk bij iedereen van harte aanbevelen!

abel 11/08/2015