hippe trouwkaarten

per stuk
(met veel extras)

Zin om mooie hippe trouwkaarten naar al je vrienden te sturen? Dan doe je er goed aan om voor deze trouwkaart te kiezen. Lekker anders, heel erg fris en gewoon héél erg mooi. Een kleurrijke uitnodiging voor de mooiste dag van je leven. Het appeltje en het peertje op deze hippe trouwkaarten durven het aan en staan symbool voor jullie bijzondere relatie.

Alle hippe trouwkaarten kun je zelf qua kleur en tekst aanpassen. Zo kun je de appeltjes en de peertjes een andere kleur geven en zul je zelf een mooie tekst gaan verzinnen om in de hippe trouwkaarten af te drukken. Het is jullie dag! Maak er dus iets moois van en maak de genodigden nieuwsgierig.

Het leuke van deze hippe trouwkaarten is dat je het als een rode draad voor jullie trouwdag kunt gebruiken. Het thema van de trouwkaart kun je overal voor gebruiken. Je kunt zelfs je trouwkleding aanpassen aan de kleuren die je gebruikt in deze hippe trouwkaart. Alles om jullie trouwdag maar zo origineel en kleurrijk te laten verlopen.

Voor deze speciale dag zoeken jullie natuurlijk een bijzondere trouwkaart. Mevr. Moos heeft prachtige ontwerpen waar je uit kan kiezen. Naast deze fruitige, hippe trouwkaarten kun je kiezen uit nog meer originele trouwkaarten. Er zit er vast een bij die goed past bij jullie idee van een gezellige trouwdag. Eenvoudig te bestellen deze hippe trouwkaarten en in no-time heb je het ontwerp in huis. Appeltje- eitje toch? Euh, appeltje peertje dus!

Wissen
Artikelnummer: 1014 Categorie: