Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartjes met doopsuikers

Ben je op zoek naar een geboortekaartjes met doopsuikers? Is de olifant je favoriete dier? Op dit bijzondere geboortekaartje komt kracht en liefde bij elkaar. Een krachtig olifantje en toch is-t-ie superschattig! Een strak en eenvoudig ontwerp maar tegelijkertijd snoezig en aandoenlijk. Ongelooflijk mooi zijn deze originele geboortekaartjes met een olifant. Is dit geboortekaartje helemaal naar je smaak? Zijn de kleuren naar jullie zin of wil je toch iets anders Prima! Mevr. Moos gaat graag meteen aan de slag om je originele geboortekaartjes met doopsuikers te gaan maken. Hélémaal zoals jullie het willen. Met de kleuren die jou en jullie baby het beste passen. En laat je verrassen door originele doopsuikerstickers geheel in stijl van het geboortekaartje. In Nederland zijn doopsuikers geen gewoonte. We eten beschuit met muisjes om de komst van de baby te vieren. Maar omdat het een leuke en originele traditie is, wil mevr. Moos dit gebruik graag een beetje promoten. Het is leuk om een traktatie aan het kraambezoek mee te geven als dank voor hun belangstelling en bezoek. De sluitstickertjes van de zakjes hebben hetzelfde vrolijke ontwerp als het geboortekaartje. Bij het pakket krijg je 25 doorzichtige blokvoetzakjes cadeau! De inhoud van deze traktatie verzorg je zelf. Snoepjes, zeepjes, muisjes……wat je wilt. Ik laat het graag aan jullie originaliteit over.

Kaart ID: 112

impressies

klantenreacties

geboortekaartjes met doopsuikers

Hartelijk dank voor de bijzonder mooie geboortekaartjes ! We hebben inmiddels al heel wat leuke reacties gekregen op jouw creatie; ook op de adreswikkels !In bijlage een fotootje van het geboortekaartje met de doopsuikers/suikerboontjes assortiment.Ook hartelijk dank voor de fijne samenwerking en bijzonder snelle service !Ik heb het factuur vandaag ook betaald.

Ines en Ries 11/08/2015

geboortekaartjes met doopsuikers

Eerst en vooral : heel erg bedankt voor het leuke pakketje! Het voelde als Kerstmis! Al die extra's!!! We zijn weeral heel tevreden over de adreswikkels en de doopsuikerstickers. De bruine proefdoosjes vind ik leuk en ik ben van plan om die te gebruiken voor de doopsuikers. De geboortekaartjes zijn bij deze ook goedgekeurd!

Anet 11/08/2015

geboortekaartjes met doopsuikers

Beste Irma, Wat een perfecte service allemaal. Alles was vandaag op tijd binnen. De geboortekaart is prachtig en Seppe past prima in de romper. Superleuk met die olifantjes. Morgen gaat alles op de post. Bedankt voor de snelle service!

Guido en Karen 11/08/2015

geboortekaartjes met doopsuikers

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop je onze wensen tijdens het ontwerpen hebt vertaald. Het geboortekaartje is precies geworden zoals we gehoopt hadden en ontvangen er hele leuke reacties op. We hebben jouw ontwerp ook in de kinderkamer laten terug komen, dit maakt het extra persoonlijk. De manier waarop we met jouw contact hebben gehad en de algehele afhandeling was erg prettig te noemen. Al met al blij met onze keuze voor mevrouw Moos, doen we voor een tweede zeker weer.

Margriet 11/08/2015