Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje kokeshi

Een schattig meisje op mooi geboortekaartje kokeshi. Een tikkeltje ‘lief’ gemixt met een helder design. In welke kleur je de kaartjes ook laat maken, het is een unieke manier om iedereen op de wereld op de hoogte te brengen van de geboorte van jullie hummel. “Hee, hallo allemaal: dit is onze dochter en we zijn er zó blij mee! Dus lees even deze bijzondere geboortekaartjes en kom onze uk snel bewonderen”. Dat is ongeveer de boodschap van dit geboortekaartje kokeshi. Je hebt wel meteen een blikvanger gekozen want om deze unieke geboortekaartjes kan niemand heen. Ze zijn meteen op de hoogte van jullie grote nieuws! Vertederende geboortekaartjes voor alle mooie en lieve baby’s op de wereld. Zijn jullie blond, dan krijgt dit meisje een ander kapsel. Andere kleertjes geef het door, mevrouw Moos past het graag voor jullie aan.

Kaart ID: 111
geboortekaartje kokeshi met de naam valerie. Hippe geboortekaarten die koop je bij mevr. Moos

We hebben de geboortekaarten in goede staat ontvangen en helemaal naar wens. Bedankt voor het goede advies en het snelle versturen!

Marieke en Sjoerd 11/08/2015

geboortekaart kokeshi met de naam anneke. Dit gelukspoppetje symboliseert de geboorte van jullie dochter

We hebben vandaag je pakketje binnen gekregen, bedankt daarvoor. De adresstickers en doopsuikerstickers zien er goed uit. En wat een leuke extraatjes! We zijn inderdaad door het geboortekaartje van Ize geïnspireerd. De stijl sprak ons erg aan en vonden ook de kwaliteit erg mooi. Zo zijn we op jouw site terecht gekomen. En tot nu toe heeeeel erg tevreden met de service en de producten!

Sjoerd en Marieke 11/08/2015

geboortekaartje kokeshi met de naam ellemiek. Ik zoek een uniek geboortekaartje voor onze dochter

DHL was razendsnel. De originele geboortekaartjes waren al binnen voordat je dit stuurde. Zoals ik in de sms al zei, ze zijn prachtig geworden. Dank je wel. Morgen gaan ze de deur uit en zullen we de factuur betalen.

Carl 11/08/2015

geboortekaartje kokeshi met de naam charlie. Lief geboortekaartje maar toch strak ontworpen volgens het less is more principe

Beste Irma, Dank je wel voor de super service. De geboortekaartjes zijn echt prachtig en waren heel snel bij ons.De factuur zullen we snel betalen.Dank nogmaals voor alles!

Louise, Jarno 11/08/2015

geboortekaartje kokeshi met de naam laure. Ik zoek een hip design geboortekaartje voor de geboorte van onze dochter

Ik wilde je even laten weten dat we ontzettend veel positieve reacties op het geboortekaartje ontvangen hebben. De eenvoud en kleuren, precies datgene wat ons ook aansprak aan jouw ontwerpen. Ook was het iedere keer weer een kadootje om jouw pakketten te ontvangen, keurig verzorgd en leuk ingepakt. De zakjes zijn door ons gevuld met twee witte muizen en dichtgeplakt met de naamstickers. De trotse grote broers Teun en Fedde hebben deze getrakteerd op school. Ook dat was een groot succes. We willen jou hartelijk danken voor de prettige samenwerking en prima afhandeling. We zullen jouw diensten zeker aanraden bij anderen!

Joost, Sandra, Teun, Fedde en Laure 11/08/2015