Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje eland

Dit geboortekaartje eland is in elk geval lekker gek en toch lief met zachte tinten. De snoezige bloemetjes maken het kaartje een echt geboortekaartje. Lekker apart en bepaald geen doorsnee geboortekaartje eland. Voor jonge ouders die graag eens willen uitpakken met een origineel geboortekaartje. Voor als ‘gewoon’ niet leuk genoeg is! De stijl is een beetje jaren zestig maar is toch duidelijk een lief en modern geboortekaartje. Met een eland centraal op de voorkant afgedrukt en met een strakke achterkant. Simpel en een helder design. De geboortekaartjes zijn aandoenlijk en haast een beetje zoet. Mag toch best? Zo’n schattig baby’tje is gewoon onweerstaanbaar. En daar past dit geboortekaartje met een lief elandje heel goed bij! Dit originele geboortekaartje is in vele variaties mogelijk. Liever een ander kleurtje? Geen bloemetjes? Twee elandjes? Geef het door, je hebt dan snel dit origineel geboortekaartje in huis.

Kaart ID: 97

impressies

klantenreacties

geboortekaartje eland met de naam liam. Ik wil een geboortekaartje in een Scandinavisch design/thema

We hebben de geboortekaartjes ontvangen! Bedankt voor de snelle serviceen het mooie design! De factuur maken we zsm naar je over!

judith 11/08/2015

geboortekaartje eland met de naam bram. Een design geboortekaartje met elandje in een berglandschap

Het is helemaal goed gegaan, heb van mn zus en wat vrienden al berichtjes gekregen dat ze het geboortekaartje heel mooi vinden! De rest vd geboortekaarten neemt mn schoonvader mee over een paar weken.Ik laat je zeker weten wat we er van vinden! Bedankt voor je goede en snelle service!

fam de Koo 11/08/2015

geboortekaartje eland met de naam seppe. Een geboortekaartje met berglandschap voor een kindje geboren of verwekt in noorwegen, finland of zweden

We hebben de geboortekaartjes ontvangen en verstuurd.Al veel positieve reacties gekregen en zelf zijn we er ook heel blij mee! Leuk!!Zover ik weet zouden we 100 geboortekaartjes krijgen, maar zoals ik kan zien zijn het er wel meer. Misschien is daarin iets mis gegaan? Voor ons niet erg natuurlijk :-)We gaan er ook zeker eentje inlijsten.Heel erg bedankt voor de super snelle service en natuurlijk voor de mooie aankondiging die we nu konden doen en de speciale herinnering die we er aan overhouden! Wie weet komen we nog is terug, maar nu eerst genieten van ons kleine man.

Quincy & Jasmijn 11/08/2015

geboortekaartje eland met de naam lot. Een geboortekaartje met een Scandinavisch thema

Mevrouw Moos biedt een groot assortiment aan leuke, aparte en hippe geboortekaartjes. Die ook nog eens naar wens zijn aan te passen. De service daarbij is uitstekend en snel. Heel fijn dat er direct mailcontact is en dat er zo snel een reactie is, in ons geval met aangepaste ontwerpen. Dat alles, inclusief adreslabels, voor een vaste, hele redelijke prijs. Wij zijn dus zeer tevreden klanten!

Mamma en Pappa 11/08/2015