Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje eendje

Lieve eendjes, kleine eendjes……zo’n geboortekaartje eendje heeft meteen de sfeer te pakken voor een belangrijke mededeling: er is een prachtige baby geboren! Wat moet je nog meer op een kaartje zetten? Het is overduidelijk: jullie hebben een lief klein eendje op de wereld gezet. Lekker eenvoudig, met een haast naïef ontwerp. Een prachtige aankondiging van jullie blijde nieuws. Dit geboortekaartje eendje is tè mooi om niet te versturen. En dan in van die lieve, heldere kleuren. Geel, wit en oranje. Zie je het ideale geboortekaartje eendje anders? Laat mevr. Moos dan weten hoe je het graag wil hebben. Zij past het geboortekaartje graag voor je aan! Andere kleuren in gedachten? Geen probleem! Het geboortekaartje eend mag precies zó worden als jij het graag wilt.

Kaart ID: 148

impressies

klantenreacties

geboortekaartje eli

Geboortekaartje eendje met de naam Eli. Alvast bedankt voor de fantastische service. Eli en ik zijn intussen terug thuis. Ik heb vandaag de factuur betaald.
De geboortekaartjes zien er fantastisch uit. Ik ga jouw website zeker aanraden bij familie en vrienden.

kristel 22/11/2015

geboortekaartje eendje met de naam femke. Ik zoek een geboortekaart met een eendje

We hebben gisteren jouw pakketje ontvangen - alles ziet er erg leuk uit, bedankt!! Je stopt zo veel liefde in je werk, dat zie je in alles terug. Ongekend! Ik stuur zeker nog foto's door van het resultaat!

Leen 11/08/2015

geboortekaartje eendje met de naam florien. Origineel geboortekaartje met een design eendje

De geboortekaartjes zijn goed ontvangen en zagen er super uit. We waren erg tevreden en krijgen een hoop positieve reacties. Het geld is net overgemaakt.

Karlijn en Martin 11/08/2015

geboortekaartje eendje met de naam florien. Strak design geboortekaartje met een lief eendje op de voorzijde. Kleuren groen en oranje

We hebben de geboortekaartjes ontvangen! Bedankt, ze zien er prachtig uit, we hebben ze meteen op de post gedaan, ben benieuwd naar de reacties!We maken het geld zo snel mogelijk over!

Jente, Rick en Julia 11/08/2015

geboortekaartje eendje met de naam lisa. Lief klein eendje voor een lief klein meisje.

Hoi Irma, De eerste reacties op het geboortekaartje zijn binnen. Hartstikke mooi. We zijn er erg blij mee. Het is allemaal goed gegaan. Stickers en geboortekaarten. Ook bedankt voor de extra kaartjes om op te sturen. Rekening heb ik zojuist betaald.

Kim 11/08/2015