Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje dochter

Jullie baby is de mooiste van de wereld! Nu nog even aan iedereen vertellen……Doe dit met een mooi geboortekaartje dochter van mevr. Moos. Dit ontwerp resulteerde in een vlot en fris geboortekaartje. Lekker duidelijk, zonder poespas maar toch een spetterende aankondiging. Uiteraard met de naam van jullie baby! In een zachte pasteltint passend bij een lief en aandoenlijk meisje. Dit geboortekaartje dochter is speels en heeft toch een spannend ontwerp. Nèt even anders maar wel helder en verrassend. Is roze niet je favoriete kleur? Geef dan aan welke kleur je beter vindt passen bij jullie kleintje. Het gaat erom dat jullie een geboortekaartje voor jullie dochter versturen dat past bij de mooiste baby van de wereld!

Kaart ID: 56
geboortekaartje dochter
geboortekaartje dochter
geboortekaartje dochter met de naam ise. achtergrondkleur roze

Hierbij wil ik je nogmaals hartelijk bedanken voor de mooie geboortekaartjes en de goede service. We hebben al vele leuke reacties ontvangen op de kaartjes en ook op de raamborden.Zoals beloofd enkele foto's.

Jacqueline 11/08/2015

geboortekaartje voor een dochter met de naam fien. In retrokleuren

We zijn erg blij met het geboortekaartje en hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen (de babykaartjes zijn vandaag bezorgd). Ze vallen dus in de smaak, hopelijk komen er bestellingen uit. Misschien een tip om je logo/website ergens op de kaartjes af te drukken zodat mensen meteen zien wie het ontworpen heeft en je kunnen vinden op internet.

Amber 11/08/2015

geboortekaartje dochter sam

De mooie geboortekaartjes zijn verstuurd! We krijgen heel veel leuke reacties op het kaartje. Morgen zal ik de rekening betalen.Tevens zal ik zeker vrienden attenderen op jullie website, wij zijn nl echt heel tevreden over het kaartje, kwaliteit, ontwerpen en communicatie. Dus voor de laatste keer, dank je wel.

Anneke en Jan 11/08/2015

geboortekaartje voor een dochter met de naam lotte. Achtergrondkleur in grasgroen

Bedankt voor het mooie werk. Echt geweldig. Voor de mooie kaartjes en de goede service weer! We konden ze vrijdag nog mooi op tijd op de bus doen.
De factuur heb ik vandaag betaald.
Krijgen veel leuke reacties op de geboortekaartjes.

Faber en Mare 11/08/2015

geboortekaartje dochter met de naam kate, achtergrondkleur is mintgroen

Ik wil je nogmaals bedanken voor de goede service en niet onbelangrijk voor de mooie geboortekaartjes. We zijn er erg blij mee. Alle geboortekaartjes zijn inmiddels verzonden en de doopsuikerzakjes en stickers heb ik gebruikt voor de traktatie op het kinderdagverblijf van Stijn (zie foto) Zag er erg leuk uit!

Mirjam 11/08/2015