Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje blokkendoos

Lekker vrolijk zo’n geboortekaartje blokkendoos! Geef een kind de kans om zich met blokken uit te leven en begin er al mee vóórdat-ie geboren wordt! De vormpjes spreken voor zich en er zijn ontzettend veel figuren te bedenken. Heb je zelf een goed idee dat precies past bij jullie en de nieuwe baby? Laat het maar weten aan mevr. Moos; zij ‘blokt’ lekker verder en maakt een topontwerp voor de mooiste baby van de wereld. Dit geboortekaartje blokkendoos is heel compleet; voorkant en achterkant passen precies bij elkaar. En de naam van jullie kleintje komt er pontificaal boven te staan. Geen missers mogelijk; jullie bouwen aan een gezinnetje en dat begint met het versturen van dit geboortekaartje blokkendoos!

Kaart ID: 124
geboortekaartje blokkendoos
geboortekaartje blokkendoos
geboortekaartje blokkendoos met de naam tijs in de verschillende gekleurde blokjes

We hebben de geboortekaartjes ontvangen. Wat zijn ze prachtig en wat zijn we er blij mee! Heel erg bedankt voor de geweldige service, echt ongekend!!!
Fijne avond en nogmaals dank!!!!!

myrthe 08/01/2016

geboortekaartje blokkendoos roeland met vrolijke blokken en blokkentoren

Vandaag hebben we de geboortekaarten ontvangen en inmiddels ook verstuurd. Bedankt.voor alle goede zorgen en kwaliteit die je hebt geleverd. We zijn erg blij met de kaart. Het is ee mooie kaart met bijzondere kleuren!!

Jorien, jan roeland 11/08/2015