Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje blauw

Jullie zijn op zoek naar originele geboortekaartjes voor een jongen? Kies dan geboortekaartje blauw Eigenlijk willen jullie graag een eenvoudig geboortekaartje, zonder veel poespas. DE aankondiging, DE naam en verder niet teveel tierelantijnen. Voor originele geboortekaartjes met de naam van een jongen zul je bij mevr. Moos zeker iets van je gading vinden. Lekker strak en helder? Kijk nog even goed en denk na over welke kleurencombinaties je vindt passen bij jullie guppy. Want dit geboortekaartje met de kleur blauw en met de naam van jullie spruit zijn leverbaar in alle denkbare kleurcombinaties. Ook de achterkant kan in elke gewenste kleur geleverd worden. Strak design? Ja; maar wel met veel mogelijkheden! Extra leuk is het dat de prijzen inclusief verzendkosten, adresstickers en doopsuikerstickers zijn.

Kaart ID: 92
geboortekaartje blauw

Zowel de kaarten als alle toebehoren zijn inmiddels gearriveerd. WAUW! Helemaal blij en precies waar we op hoopte!Echt te gek! Hartelijk dank, het ziet er weer fantastisch uit! Ik heb de factuur enkele minuten geleden betaald.

Freek 12/08/2016

geboortekaartje blauw len

Wij zijn heel tevreden van onze geboortekaartjes we hebben uit de verschillende ontwerpen kunnen kiezen wat wij het mooiste vonden de service was ook super en hele vlotte samenwerking. Iedereen was dolenthousiast over ons kaartje en babyborrel uitnodiging. Een topadres een echt aanrader !!!

Mark 14/04/2016

geboortekaartje blauw met de naam puk in de kleuren petrol blauw en lichtoranje

Sorry dat ik nog niet eerder heb gereageerd. Wij zijn super tevreden geweest over het hele proces, van het begin tot het einde. We zijn super door jou via de mail geholpen en hebben echt het idee gehad dat je naar ons geluisterd hebt. We zullen je zeker aanraden bij familie en kennissen!

Chris, Roos en Puk 11/08/2015

geboortekaartje blauw met de naam max. Origineel geboortekaartje in de kleuren blauw en oranje.

We hebben de geboortekaartjes binnen (en ze zijn al verstuurd:).Ze zijn prachtig en krijgen veel leuke reacties! Super, super bedankt voor het regelen!Fijne vakantie

Marieke 11/08/2015

geboortekaartje blauw met de naam jim. Strak design geboortekaartje

De geboortekaartjes vallen ontzettend in de smaak, we hebben al veel positieve reacties ontvangen! Ook erg mooi de spullen die we erbij gekregen hebben zoals de stickers en de doopsuikers :-)!Zou je ons nog even de pdf-versie van het uiteindelijke geboortekaartje willen sturen?

Karin 11/08/2015