Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaartje bambi

Geboortekaartje bambi, lekker anders, bijzonder en opvallend. De originele babykaartjes van mevrouw Moos laten zich niet precies in één woord te vangen. Zoeken jullie ook iets bijzonders voor jullie baby? Dit geboortekaartje bambi is speciaal, héél anders en lekker eigenwijs. Mooie kleuren met een lief hertje. Aandoenlijk en toch een beetje stoer door het lettertype en het patroon. Vind je het geboortekaartje mooier met een ander patroon? Dat kan bij mevrouw Moos! Laat je fantasie gaan en bestel originele babykaartjes die exact zeggen wat jullie al even weten. Wij zijn de trotse ouders van de meest bijzondere baby van de wereld! Maar, …dat weet de rest van de wereld nog niet…… Kies het mooiste geboortekaartje uit en vertel het grote nieuws aan iedereen met deze prachtige, originele babykaartjes.

Kaart ID: 84
geboortekaartje bambi
geboortekaartje bambi
originele geboortekaartjes

Wat een enorm prettige samenwerking! Flexibel, professioneel, precies en plezierig in het contact. We hebben het Mevrouw Moos niet makkelijk gemaakt met al onze wensen en eisen, maar steeds kwam ze met opties, aanwijzingen en verbeterpunten die pasten bij wat wij zochten. Het eindresultaat is fantastisch! Ook de extra's van Mevrouw Moos, zoals de adreslabels en doopsuikerzakjes, zijn superleuk en maken het helemaal af. Zo wordt het veel meer dan alleen een mooi geboortekaartje. Wij bevelen haar zeker aan.

wanda en maarten 22/11/2015

geboortekaartje bambi met de naam hanna. Hip geboortekaartje met een schattig hertje in silhouet en retro behang

We hebben de geboortekaarten in goede orde ontvangen. Inmiddels hebben we de eerste leuke reacties hierop mogen ontvangen. De factuur hebben we zojuist voldaan. Annet en ik willen je hartelijk danken voor je persoonlijke benadering, het proces en het verbluffende resultaat. Ieder ontvangen pakketje was alsof we een cadeautje mochten openmaken. We waren altijd positief verrast. Wij hopen dat je met deze persoonlijke benadering, de getoonde passie en inzet nog vele mensen gelukkig gaat maken :).

Annet en Jos 11/08/2015

geboortekaartje bambi met de populaire meisjes naam sara. Geboortekaartje met het silhouet van een hertje

De kaartjes en wikkels zijn vandaag bij ons aangekomen en de eerste kaartjes zijn al bezorgd. Alles ziet er netjes uit.
Heel erg bedankt.Geweldig. Wat een service! Ontzettend bedankt!!!

mark en tessa 11/08/2015

geboortekaartje bambi met de naam tatum. Geboortekaartje met lief hertje en retro patroon in een mintgroene achtergrondkleur

We zijn zeker enthousiast! Ook heel leuke reacties ontvangen op het geboortekaartje van de ontvangers!

Charlotte 11/08/2015

geboortekaartje bambi linde

De geboortekaartjes zijn in goede orde ontvangen. Prachtig zijn ze!Ik heb zojuist het geld overgemaakt (het leven is een stuk chaotischer met zo’n kleine meid in huis, sorry voor de paar dagen vertraging).Succes met al je verdere werk, ik zag op de web site dat je het goed druk hebt, altijd een goed teken :-)!

Ingrid 11/08/2015