Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaarten meisje

Dit keer niet op zoek naar standaard geboortekaarten voor een meisje? Geen zin in doorsnee roze, lichtblauw en rammelaars? Bij mevr. Moos is er volop keuze in originele en bijzondere geboortekaarten. Zo is dit ontwerp echt iets heel anders. Lief, aandoenlijk en met zachte ‘meisjes kleuren’. Geboortekaarten meisje hoeven echt niet altijd roze te zijn! En vind je de kleuren niet helemaal je van het, dan kies je gewoon een andere kleurencombinatie. Blauw, groen, geel, rood…of misschien toch liever roze? Mag best hoor! Het moeten uiteindelijk uniek geboortekaarten worden waar jullie en de ontvangers heel erg blij van worden.

Kaart ID: 60

impressies

klantenreacties

geboortekaart kat

Bedankt voor de mooie geboortekaartjes!

suzan 10/08/2016

geboortekaarten meisje met de naam lou. Design geboortekaartje met een lieve maar oh zo stoere kat

Wij zijn erg enthousiast over de geboortekaartjes van Lou. Krijgen heel veel leuke reacties.De uitdeelzakjes worden in ontvangst genomen en kraamvisite vinden het erg leuk. Vooral de sticker en onze keuze van snoepjes... jelly beans en 3 katjes dropjes.Wij vonden de samenwerking heel fijn. Snel en duidelijk. Ook fijn dat jij de vertrouwen in ons hebt door de rekening achteraf te laten betalen en geen voorschot vroeg. Waar wij eigenlijk vanuit gingen.Heel hartelijk dank voor de mooie geboortekaartjes en hopelijk mogen we nog maals je hulp in schakelen

sarah 11/08/2015

geboortekaarten meisje met de naam jukka. Een kat in roze en fuchia tinten op dit kaartje

Vorige week het pakketje goed ontvangen en het zag er erg leuk uit! We zijn gelijk aan het plakken geslagen. Ik kan niet wachten op de geboortekaartjes. De voorpret is in iedergeval een feestje.

maaike 11/08/2015

We hebben vanavond de geboortekaartjes ontvangen! Super mooi zien ze eruit. Bedankt voor de goede service en de leuke kaartjes. Echt boven verwachting!

elke 11/08/2015