Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart vogel

Zo’n lieve geboortekaart vogel is de beste aankondiging van jullie kleine spruitje. Een eenvoudige weergave maar “it says it all!”. Liefde in al z’n eenvoud. Een mooi geboortekaartje waarmee je iedereen verrast. Deze kaart is afgedrukt in oranje en rood, maar uiteraard kan dit in alle denkbare kleuren worden aangepast. Ook kan er een vader of broer of zus vogel worden toegevoegd. Deze geboortekaart vogel doet denken aan de tekeningen van Dick Bruna. Minder is beter lijkt het te willen zeggen. De boodschap blijft desondanks helder: wij kondigen met gepaste trots de geboorte van ons kind aan! De naam groots vermeld met een in een oog springend vogeltje op deze geboortekaart vogel. En de achterkant van deze geboortekaart? Al net zo aandoenlijk!

Kaart ID: 164

impressies

klantenreacties

geboortekaart vogels

Wat een heerlijke vlotte samenwerking! In no time hadden we een eerste ontwerp en na een paar kleine aanpassingen maar liefst drie voorstellen om uit te kiezen! Bedankt, mevrouw Moos om er samen met ons zo'n geweldig geboortekaartje van te maken, we hebben enorm veel leuke reacties op het kaartje gehad!

simone 10/08/2016

geboortekaart-vogel-nina

We willen je bedanken voor de persoonlijke benadering, het mooie ontwerp en de fijne oplossing voor de strepen op het geboortekaartje!

Jeroen, Inge en Nina 20/10/2015

geboortekaartjes vogel lieve

Beste Irma We willen je nogmaals danken voor je werk. En de prachtige geboortekaartjes. Ook wij vonden het een zeer fijne en vlotte samenwerking en zijn erg blij met het eindresultaat. Onze complimenten voor je professionaliteit en design. We zullen je zeker aanbevelen bij mensen in onze omgeving!

Tako, Els en Lieve 20/10/2015