Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart Roodkapje

Zo’n lief geboortekaart Roodkapje is een echte binnenkomer! Een zacht en grijsgroen geboortekaartje voor de aankondiging van een lieve, roze baby. Zacht kleurtje, leuk thema van dit geboortekaart met Roodkapje waarmee je alles rondom de geboorte van jullie kleine meisje kunt ‘kleuren’. Een vrolijk thema dat je inspireert. Misschien een leuk idee voor de babykamer? Eenvoudig ontwerp maar aandoenlijk weergegeven. Ieder die dit babykaartje ontvangt wil meteen bij jullie op bezoek komen om kennis te maken met jullie kleine Roodkapje. Iedereen is welkom, behalve de wolf! Deze geboortekaart is feestelijk en geeft precies weer hoe jullie je voelen: blij, trots en supergelukkig!

Kaart ID: 174

impressies

klantenreacties

geboortekaart roodkapje

We hebben idd de kaartjes vanmorgen ontvangen!! We zijn heel blij met het resultaat. Heel erg bedankt voor het mooie ontwerp en de fijne samenwerking. We zullen het bedrag dit weekend overmaken. Enorm bedankt voor de snelle service. Wat zien ze er prachtig uit!! Nog mooier dan ik had gedacht (of werken mijn hormonen daarin ook mee? Haha).

Marlies 12/08/2016

geboortekaart roodkapje

De kaartjes zijn vanavond geleverd! We vinden ze super mooi geworden en zijn helemaal blij met het eindresultaat!Dank ook voor het schattige rompertje. Heel attent.
We hebben de kaartjes hier in de straat al in de bus kunnen doen.

Mitch 12/08/2016

geboortekaart roodkapje

Kaartjes zijn mooi! Intussen zijn de eerste reeds toegekomen bij vrienden en familie. Misschien leuk voor jou om te zien wat wij hebben gedaan met de doopsuikerzakjes en stickers. Morgen trakteert grote zus Tess op het kinderdagverblijf op deze mooie zakjes met geboortekoekjes. Bij het zoeken naar een geschikte traktatie voor de peuters en dreunmessen kwam ik bij geboortekoekjes. Heb ze dus niet zelf gemaakt, maar lekker gemakkelijk een grote doos laten thuis bezorgen.Natuurlijk mag je de foto gebruiken, vind ik zelfs erg leuk.

Fleur 12/08/2016

geboortekaart roodkapje

De kaartjes zijn toegekomen! We zijn heel tevreden over het resultaat. Ik breng de betaling in orde.Ik was nog vergeten te melden dat ik de nieuwe kaartjes (de kleine kaartjes voor het feest) in goede orde heb ontvangen!Hartelijk dank voor de fijne samenwerking! Ik verzend straks met trots de geboortekaartjes :-). Fijne vakantie toegewenst!

Anne en Ferry 12/08/2016

geboortekaart roodkapje

Nog bedankt voor de leuke attentie die je ons stuurde vanwege het later leveren van de kaartjes. We hebben veel leuke reacties ontvangen op de geboortekaartjes.Overigens zaten er wel een aantal bij waar nog een streepje wit zat. Geen punt hoor, maar wel goed voor jou om te weten denk ik. Als je dat nog wilt zien kan ik er nog wel een foto van maken? De factuur maken we deze week over en dan zullen we ook nog even wat publiciteit geven op Facebook.Dank voor de goede zorgen en het leuke ontwerp!

Marilou 12/08/2016