Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart poesje

Aaagghh, wat lief! Vertederende geboortekaart poesje met een wel heel lief poesje. Wat schattig! Speciaal gemaakt voor een heel mooi en lief meisje dat lekker ligt te slapen in haar wiegje. Een lief figuurtje waar iedereen blij van wordt. Een geboortekaart met een snoezig poesje met veel kleurcontrasten als verpakking voor jullie grote nieuws. De binnenkant heeft een andere kleur; lekker fris en helder. Een geboortekaart poesje die de komst van jullie prachtige baby kleurrijk aankondigt. Met een fris ontwerp met de naam van jullie kleintje prominent vermeld. Een geboortekaart die laat zien dat het anders kan en màg! En toch ongelooflijk vertederend en passend bij zoiets moois als de geboorte van jullie lieve kindje.

Kaart ID: 127

impressies

klantenreacties

geboortekaart poesje boet met een gestileerde stoere poes

Nogmaals bedankt voor de prachtige geboortekaart !! We zijn er heel erg blij mee.De betaling is inmiddels overgemaakt. Veel enthousiaste reacties gehad & je al aan wat mensen aangeraden!

Marjolein 11/08/2015

geboortekaart poesje met de naam ot. Lekker fris en helder geboortekaartje met poesje of wasbeertje

Wij hebben de geboortekaartjes goed ontvangen.Wij zijn erg tevreden met het resultaat en hebben al toffe reacties ontvangen!Bedankt voor de super vlotte samenwerking, het was een goede ervaring, je hebt een tof concept (less is more).We zullen uw werk aanbevelen bij vrienden en kennissen.

Joachim&Mona 11/08/2015

geboortekaart poesje met de naam hugo. Gestileerde stoere kat staat op de voorkant van dit originele geboortekaartje

Bedankt voor de geboortekaartjes, we vinden ze super!Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking en snelle actie en ga door met het ontwerpen van mooie geboortekaarten!!

Rob & Babke 11/08/2015

geboortekaart poesje met de naam ive. Wasbeertje met stoere vliegbril

We hebben alles ontvangen en de geboortekaartjes zijn al op de post. Bedankt voor de goede en snelle service.

Ludy van de W 11/08/2015

geboortekaart poesje met de naam jeremiah. Stoere wasbeer voor een stoere jongen

De geboortekaartjes zijn goed aangekomen. We zijn er erg blij mee! Bedankt voor je inzet en de liefde die je in je werk stopt. Echt ongekend. We zullen je dan ook van harte aanbevelen.

Sandra 11/08/2015