Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart peertjes

Heel veel vrolijke peertjes die deze geboortekaart peertjes tot een bijzonder babykaartje maken. Lekker veel kleuren, supervrolijk en de ideale manier om iedereen te laten weten hoe happy jullie zijn met dat lieve kindje van jullie. Deze geboortekaart met peertjes is een uitbundige manier om aan te geven dat jullie ouders zijn geworden en iedereen daarvan op de hoogte te willen stellen. Wauw! Zoveel kleurtjes en zo vrolijk! Deze unieke geboortekaart tovert bij iedereen een glimlach op het gezicht. En nodigt de ontvangers uit om vooral een kijkje te komen nemen bij de allermooiste baby die er bestaat! “Komt dat zien”, zegt deze opvallende geboortekaart. Liever appeltjes of ananassen of ... laat het mevr. Moos weten en ze past het ontwerp aan.

Kaart ID: 126
geboortekaart peertjes
geboortekaart peertjes
geboortekaart peertjes met de naam stien. Een sober maar kleurrijk geboortekaartje met peertjes

Zojuist hebben we de spullen ontvangen. Alvast bedankt zover. We zijn echt enthousiast over de gehele service en de ontwerpen. De eigen adreswikkels en de stickers maken het gewoon helemaal af!!Het ziet er allemaal zo mooi uit. Dankjewel. Kunnen niet wachten op de geboortekaartjes!

Nicole 11/08/2015

geboortekaart peertjes met de naam tuur. Een mooi design geboortekaartje met heel veel sappige en kleurrijke peertjes

We hebben de geboortekaartjes ontvangen, hartelijk dank! Super bedankt voor de goede en snelle service, de kaartjes waren helemaal naar wens en netjes verpakt! Graag zouden wij nog 50 stickers met zakjes willen bestellen voor onze bedankjes. Het factuurbedrag zal ik vandaag meteen overmaken!Nogmaals bedankt voor jou uitstekende service!Groetjes,Frank en Lenny

Frank en Lenny 11/08/2015

geboortekaart peertjes met de naam rosa. Zo veel kleurtjes op dit geboortekaartje, dat is wel heel erg origineel

We hebben de geboortekaarten vandaag in goede orde ontvangen, dus ze kunnen op de post. Heel erg bedankt voor je aardige woorden en het ontwerpen van de kaartjes. We zijn er heel blij mee.

Marcel en Laura 11/08/2015