Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart origineel

Een geboortekaart origineel met de kleuren groen en oranje. Een lekker knallend meisjeskaartje. Kies voor een geboortekaart die origineel is met een fris design. Vermijd meisjesroze en verstuur een knallende aankondiging rond van de geboorte van jullie prinsesje. Een origineel geboortekaartje voor jullie bijzondere baby. Kies je eigen kleurtjes. Nieuwsgierig hoe die eruit ziet? Stuur dan een mail naar mevr. Moos. Beoordeel zelf of deze geboortekaart origineel genoeg is om het grote nieuws over jullie kleintje de wereld in te sturen. Met dit originele geboortekaartje verstuur je een stijlvol, aandoenlijk en unieke geboorteaankondiging! Een originele geboortekaart waarmee je meteen alle aandacht opeist om DE grote aankondiging te doen: wij zijn de trotse ouders van : ………. Daar kan niemand omheen!

Kaart ID: 98

impressies

klantenreacties

geboortekaart origineel tygo

We waren op zoek naar een fris geboortekaartje dat niet zo standaard was. Na enkele aanpassingen hadden we het kaartje precies naar onze wens. Snelle communicatie gehad en goede levering. Kortom: een aanrader

arianne 08/01/2016

geboortekaart origineel noud met gekleurde letters en een klein leeuwtje

Beste Irma,Wij willen graag een review plaatsen, top service en super geboortekaartje!Wij zijn super tevreden met het geboortekaartje van onze zoon. Hoeveel leuke reacties we hebben gehad is ontzettend mooi. Een origineel kleurrijk kaartje! De service was super, de kaartjes zijn super snel gedrukt en geleverd! Ook het contact vooraf was ontzettend fijn! Complimenten voor mevrouw Moos, een aanrader voor iedereen! Nogmaals dank voor de service, we weten jou te vinden! 

Thomas en Marlou 11/08/2015

geboortekaart origineel met de naam jasmijn in alle kleurtjes van de regenboog

Dat is erg lief van je, maar dat is echt niet nodig. We zijn blij dat het pakketje alsnog terecht is en het maakt ons verder niets uit! Maak je dus absoluut geen zorgen hierover! Je hoeft ons dus ook geen nieuwe factuur te sturen, want we betalen graag voor de prachtige geboortekaartjes die je gemaakt hebt!

Simone 11/08/2015

geboortekaart origineel met de naam hugo. Met dit originele geboortekaartje verstuur je een stijlvol, aandoenlijk en unieke geboorteaankondiging!

Ik wil even laten weten dat ik de geboortekaartjes binnen heb! Ik vind ze helemaal geweldig! Zeker weten dat ik vaker bij je ga bestellen! Groetjes en nog heel veel succes! Helmy

Helmy 11/08/2015

geboortekaart origineel met de naam marit is een knallende geboorteaankondiging

Wij hebben de geboortekaartjes ontvangen en inmiddels op de post gedaan. Ontzettend bedankt voor alles. Super service en een mooi resultaat! Wat zijn ze mooi, ik kan er geen genoeg van krijgen! Het bedrag wordt overgemaakt!

Susanne 11/08/2015