Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart olifant

Geboortekaart olifant: Tattererataaa!!!! Deze olifant kondigt jullie grote nieuws wel even groots aan! Een baby is geboren en de naam is: ……… vul zelf maar een mooie naam in! Olifantjes zijn lief, sterk en aandoenlijk. Vooral de babyolifantjes. Ook vertederd door dit krachtige maar ondoenlijke dier? Kies dan voor een geboortekaart olifant. In elke denkbare kleur, maar altijd met een strak en opvallend design. Mooi door de prominente plaats van de naam van jullie dreumesje. Met typografische letters waardoor deze originele geboortekaart pakkend de komst van jullie baby aankondigt. Net even anders, maar wel véél leuker, mooier en origineler dan andere geboortekaartjes.

Kaart ID: 113

impressies

klantenreacties

geboortekaart olifant daantje

Hartelijk bedankt voor de geboortekaartjes zijn goed toegekomen en onderweg voor bedeling aan de familie. Nogmaals bedankt voor de samenwerking. Eens thuis (zaterdag) zal ik zo snel mogelijk de factuur betalen.Ik stuur je ook enkele foto's door van het doopsuiker en kaartje voor je site of facebook pagina. 

Audrey 11/08/2015

geboortekaart olifant

We hebben het pakket ontvangen : ontzettend leuk en verzorgd allemaal! En ook de proefdruk van het geboortekaartje ziet er heel mooi uit! De geboortekaartjes zijn ontvangen, bedankt voor alles, ze zijn supermooi geworden!Ik zal morgen het geld overmaken.

Barbara 11/08/2015

geboortekaart olifant met de naam lucy.

Je hebt ons opnieuw verrast! Wat leuk om dit pakketje uit te pakken. We zijn direct aan het plakken gegaan. We kijken uit naar het resultaat van de geboortekaartjes. Bedankt tot zover!Ik heb het geld over gemaakt hoor! (Excuus voor de late reactie, heb t druk met drie meisjes :-)Nogmaals dank voor je goeie en vlotte service!

Eva 11/08/2015

geboortekaart olifant julie

We hebben ondertussen de babyborrelkaartjes en stickers ontvangen, wat mooi! Ik werd er helemaal gelukkig van! Wat zijn ze mooi!! Maken vandaag het geld over.Super bedankt voor de fijne samenwerking!

Nancy 11/08/2015