Home/Originele geboortekaartjes

geboortekaart aapje

Wil je een geboortekaart aapje voor jullie kleine aap? Geboortekaartje aap speciaal ontworpen voor het jaar van de aap. Dit ontwerp is vooral voor hele knappe baby’s. Dit geboortekaartje is bepaald geen doorsnee geboortekaartje. Met dit geboortekaartje heb je een uniek kaartje om de komst van jullie baby aan iedereen kenbaar te maken. Een modern geboortekaartje met bruin aapje (of grijs, of gevlekt of ...) Het geeft in ieder geval aan dat jullie een wolk van een baby hebben gekregen. En dat zo’n geboortekaart aapje anders is staat vast. Durven jullie het aan de geboorte van jullie kleine aapje zó kenbaar te maken? Yes weer zo'n aapje erbij en dat willen we vieren. Bij de prijs krijg je ook adreswikkels, enveloppen en doopsuikerstickers/zakjes. En de verzendkosten zijn er ook al inbegrepen. En wel heel leuk en toepasselijk als je kindje wordt geboren in het jaar van de aap.

Kaart ID: 96


geboortekaart aapje
geboortekaart aapjegeboortekaart aap puk

Helemaal goed zo! Dank je wel!
We hebben het pakket ook binnen gekregen. Leuk! Alvast de voorpret...Alles ziet er weer geweldig uit! Wauw, wat zijn de geboortekaartjes mooi!! We zijn er ontzettend blij mee. Heel erg bedankt!!We maken het geld morgen over. Komt het kaartje op jouw site, zodat we het via facebook kunnen delen? Of delen we jouw site?

martijn 12/08/2016

geboortekaart aapje elias

Goedemorgen Irma, Wat ziet het er allemaal fantastisch uit! We zijn heel blij met het kaartje en alle aandacht en extra's die er aan zijn besteed. Lief ook het kaartje aan ons en die adresstickers maken het helemaal af. Gisteravond hebben we alles klaar gemaakt dus vandaag gaan ze op de post.Heel erg bedankt voor de goede en snelle service!!!

12/08/2016

geboortekaart aapje

Vandaag het pakketje ontvangen. We zijn heel blij met het resultaat, wat ziet het er leuk uit!Bedankt en we kijken uit naar de reacties! Bij de volgende baby bestellen we weer bij mevr. Moos :)

nienke 12/08/2016

geboortekaart aap

We waren op zoek naar een fris geboortekaartje dat niet zo standaard was. Een kaartje wat refereert naar het jaar van de aap. Na enkele aanpassingen hadden we het kaartje precies naar onze wens. Snelle communicatie gehad en goede levering. Kortom: een aanrader! Ook bij een eventueel volgend kindje houden we je zeker in gedachten! De kaartjes werden maandag bij ons bezorgd, meteen in de enveloppen gedaan en vielen dinsdag bij iedereen op de mat :)We hebben al veel leuke reacties gekregen, en zullen je zeker aanraden als mensen een leuk geboorte- of trouwkaartje zoeken.

12/08/2016

geboortekaart aap robin

We hebben de kaarten in goede orde ontvangen. En het ziet er weer prachtig uit!! We zijn heel tevreden! Begin volgende week betalen we de factuur. We hebben het kaartje als op de foto op onze fb pagina's gezet. Nogmaals bedankt!

marijn 12/08/2016