design trouwkaarten

per stuk
(met veel extras)

Design trouwkaarten voor jullie trouwdag met een persoonlijke touch? Dit is wel een hele mooie en originele kaart om een bijzondere dag aan te kondigen. Een beetje retro maar toch heel erg strak ontworpen. Design waarbij je zelf nog de keuze hebt in kleuren en tekst. Een mooie combinatie van warme kleuren met een vrolijk dessin. Zie je jullie namen al op deze kaart afgedrukt?

Deze design trouwkaarten van mevr. Moos hebben een beetje een eigenwijs karakter. Niet bedoeld voor zómaar een bruidspaar! Wil jij je gasten graag verrassen met een bijzondere uitnodiging en hou je van design trouwkaarten? Kies dan voor dit exemplaar en verzin zelf een spetterende aankondiging voor de allerbelangrijkste dag van je leven. Maak er een originele en uitnodigende trouwkaart van. Ben je ongeduldig naar het resultaat? Geen punt, mevr. Moos stuurt je het digitale ontwerp binnen twee dagen toe. Kun je snel beginnen met het adresseren van de mooiste design trouwkaarten die je maar kunt bestellen.

Het is natuurlijk even wennen voor iedereen die deze trouwkaart ontvangt. Een opvallende kaart, met een bijzonder design; niet echt een alledaagse uitnodiging voor een trouwfeest. Maar het gaat om jullie. Design trouwkaarten zijn een tikkie anders en zijn vooral bedoeld voor speciale koppels die ervan houden hun gasten te verrassen door een beetje anders te willen zijn dan het doorsnee bruidspaar. Durven jullie het samen aan? Dan durf je vast ook wel deze mooie design trouwkaarten te versturen!

Wissen
Artikelnummer: 1006 Categorie: