Home/Originele geboortekaartjes

babykaart

Babykamer klaar, maar nog geen mooie babykaart gevonden? Deze geboortekaart in een stoere en heldere kleurencombinatie is misschien precies wat je in gedachten hebt. Geen zoete kleuren, geen zacht babyrose maar gewoon frisse, heldere kleuren die de geboorte van jouw wurm ‘catchy’ gaat aankondigen. Zijn deze kleuren niet precies jouw kleuren? Laat mevr. Moos weten welke kleuren jij graag in de naam van jullie baby wilt verwerken en zij maakt het zoals jij het graag wilt. Ook het lettertype mag best anders. Jij geeft aan hoe je het hebben wilt en mevr. Moos ontwerpt een unieke geboortekaart. Alles mag, alles kan voor dat prachtige kind van jullie.

Kaart ID: 107
babykaart met de naam brent. Een originele geboortekaart met de naam groots in beeld gebracht

De tweede lichting geboortekaartjes is gisteren aangekomen, dus die kunnen we nu versturen. We zijn super blij met de mooie babykaarten voor Brent, heel mooi! We krijgen er ook veel enthousiaste reacties op!We hebben het bedrag op de factuur naar je overgemaakt. Bedankt voor de fijne en snelle samenwerking!!Bedankt voor de goede zorgen Irma! Het kaartje is prachtig!!!

Romke, Nora en brent 11/08/2015

babykaart met de naam tom. Strak design in de kleuren rood, blauw en groen

De geboorte kaartjes zijn inmiddels aangekomen en reeds uitgestuurd.We zijn blij met de babykaartjes. bedankt voor de fijne en snelle samenwerking

Fokko 11/08/2015

babykaart met de naam stan. Design letters met transparant effect

We willen je ook nog héél hard bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan! We hebben veel positieve reacties gekregen op het geboortekaartje en er waren veel mensen die de adreswikkel heel tof en origineel vonden. Het was heel aangenaam met jou samen te werken. Als er een tweede kindje op komst is, zal je zeker van ons horen

Vincent, Evelien en stan 11/08/2015

babykaart met de naam joep. Design geboortekaart met origineel ontwerp van mevr. Moos

We hebben de geboortekaartjes met heel veel plezier ontvangen en verstuurd vorige week. We zijn er erg blij mee en het babykaartje is erg mooi geworden!! Iedereen die we spreken over het kaartje vind het ook erg leuk. We hebben ook de sticker laten maken, deze is ook erg leuk geworden. Deze hebben we bij ons in het dorp laten drukken als raamsticker. Ik heb de foto toegevoegd, zodat je die kan gebruiken op facebook of je website. Super bedankt voor de goede service en de ontzettend leuke geboortekaartjes!

Evelien, Martijn en Joep 11/08/2015

babykaart met de naam stijn. Originele geboortekaart voor een stoere baby

In de bijlage een foto van Stijn, inmiddels 2 jaar, onder zijn nieuwe (Ikea) dekbed. Het herinnert ons aan het mooie kaartje dat je voor ons maakte voor zijn geboorte op 20-9-2014. We hebben heel veel complimenten gekregen over de verzorging met de mooie enveloppen en de bijzondere sluitzegels. En de doopsuikerzakjes met naamstickers die we erbij kregen hebben we vorige week gebruikt voor zijn traktatie op de opvang. In april 2017 verwachten wij ons tweede kindje, dan zullen we weer contact opnemen voor nog zo'n mooi en bijzonder kaartje. Nogmaals bedankt!

Desirée 11/08/2015