Home/Originele geboortekaartjes

allermooiste geboortekaartjes

Lekker vrolijk, fris en bijna ongewoon bijzonder. De allermooiste geboortekaartjes vind je bij mevrouw Moos. Dit kaartje is bijzonder fris, zonnig met de kleurtjes blauw, geel, grijs en groen. Gewoon zin om voor je kleintje een uniek kaartje rond te sturen? Kies dan voor dit vrolijke kaartje met overlappende letters in frisse kleurtjes. Jouw baby verdient toch de allermooiste geboortekaartjes? De letters hebben een zacht en transparant effect. De zorgvuldig gekozen kleuren met het mooie lettertype passen goed bij een lief en snoezig kindje. De achtergrondkleur van de achterkant kun je aanpassen. Achtergrondkleur van de voorkant is wit, maar de kleuren van de letters van jullie gekozen naam kies je natuurlijk helemaal zelf. Of geef een kleursuggestie en mevrouw Moos maakt een voorstel voor jullie. En het zal iedereen meteen duidelijk worden dat je de mooiste geboortekaartjes hebt verstuurd voor deze hele speciale gebeurtenis.

Kaart ID: 104
allermooiste geboortekaartjes met de naam seppe. Strak design geboortekaartje in groen, grijs, geel en blauw

Hartelijk dank voor de schitterende geboortekaartjes die van uitstekende kwaliteit zijn en de algemene afhandeling van de opdracht.
Wij zullen het factuurbedrag zo snel mogelijk overmaken.

trotse ouders van seppe 08/01/2016

allermooiste geboortekaartjes met de naam mees. Kies je eigen kleuren en lettertype

We hebben de geboortekaartjes in goede orde ontvangen, wat zijn ze supermooi geworden! We zijn er echt heel erg blij mee! De factuur is betaald. Graag willen we je nogmaals hartelijk danken voor dit supermooie ontwerp voor de geboorte van Mees, met de adreswikkels en geboortechocolade is het helemaal compleet! We vonden/vinden het een hele fijne samenwerking. We wensen je nog veel succes in deze 'drukke' periode.

Bente, giel en mees 11/08/2015

allermooiste geboortekaartjes met de naam oscar. Prachtig design geboortekaartje met transparante letters

Nog ontzettend bedankt voor het ontwerp van de geboortekaart voor Oscar. We kregen veel positieve reacties! Hierbij nog een foto van de kleine man en zijn vader. Inmiddels alweer 3mnd oud, dus tijd voor moeders om aan het werk te gaan. :(

Johanna 11/08/2015

allermooiste geboortekaartjes met de naam douwe. Fris, zonnig kaartje met de kleuren blauw, groen, geel, rood en grijs

Dag Irma,Het pakket is toegekomen!Prachtig!!!!Alvast bedankt voor al je werk! Wij gaan adreswikkels plakken.

Centina en Jens 11/08/2015

allermooiste geboortekaartjes met de naam lucas. Jouw spruit verdient de allermooiste geboortekaartjes

Bedankt voor het pakketje. We krijgen al leuke reacties op de geboortekaart! En ook echt leuk dat je er wat extra's in hebt gedaan zoals de suikers en kaartjes om op te sturen. Bedankt voor de goeie service!

Marieke en Ynse 11/08/2015